Afgelopen woensdag, 19 juli, was de laatste avond van het zomercarrousel. Hierin sloot groep 1 af met Recreatie Gehoorzaamheid, en groep 2 volgde een introductie Behendigheid. Wij kijken met veel plezier terug op een geslaagde zomercarrousel!

Vooral veel dank aan alle instructeurs die zich hebben ingezet om ook deze editie tot een succes te maken. De cursisten hebben gedurende vijf lessen kunnen kennismaken met Speuren, Behendigheid, Hoopers, Recreatie Gehoorzaamheid en een educatieve bosles.

Steppen

Daarnaast bestond de mogelijkheid om mee te doen met een extra les Steppen met de hond. Hiervoor waren vele aanmeldingen. Op de warme zomeravond van 5 juli stapte vele baasjes met hond de wielerbaan van onze buren over.

Hoopers

Vooral de introductie van de nieuwe sport Hoopers was een groot succes. Naar aanleiding van de les in de zomercarrousel, hebben wij al één volle groep om na de zomer mee te starten. Voor de tweede groep zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Deze zal op dinsdagavond 5 september om 19:00 van start gaan.